RSS: népszerű hírek
 RSS: tegnapi hírek


TOP 24h hírei
Hírlevelet kérek a
legnépszerűbb hírekkel!


Kapcsolat: ittahelye [ @ ] ittahelye [ . ] hu

Mi az IttaHelye?
Adatvédelem
Általános Felhasználási Feltételek

Copyright © 2009-2016. IttaHelye.hu
Minden jog fenntartva.
Some icons by Yusuke Kamiyamane.
All rights reserved.
Image thumbnails by pagepeeker.com.

Partnerünk:
Randik.hu ingyenes társkereső
ZZNewsy - Fun, geek, intresting news
WishFame - The Wishing Site
make a wish, it can come true!


Az új uTorrent lelassítja, sőt el is füstölheti a gépedet?

2015-03-07 08:57:23

A rövid válasz igen. Ahogyan a torrent kliens fórumán és máshol is többen jelezték, sajnos a legújabb 3.4.2-es verzió feltelepíthet a gépedre egy Epic Scale nevű alkalmazást is, ami a háttérben a géped szabad teljesítményét használva különböző számításokat végez folyamatosan.

Az ilyen programok elvileg nem akadályozzák a gép rendeltetésszerű használatát, mégis több felhasználó jelezte, hogy lassabban töltődnek be a weboldalak, vagy hosszabb időre megakad a rendszer. Ami rosszabb, hogy a napközben vagy éjszakára magára hagyott gép folyamatosan dolgozik, számol, ami túlmelegedést, és szerencsés esetben csak lefagyást, de rossz hűtés esetén maradandó károkat is okozhat a gépben.

A uTorrent telepítője elvileg megkérdezi a telepítés során, hogy fel akarod-e tenni ezt a programot is, mégis sok felhasználónál ez kérés nélkül felkerült a gépre, és elkezdte a háttérben való munkáját.

Nézd meg, hogy a Feladatkezelőben találsz-e Epic Scale nevű alkalmazást - ha igen, akkor a te géped is munkára van fogva - valószínűleg a tudtod nélkül. Itt találsz útmutatót ahhoz, hogy hogyan lehet ezt a kéretlen programot eltávolítani.

Amennyiben kipróbálnál másik torrent letöltő programot akkor érdemes megnézned például a Deluge alkalmazást, ami nyílt forráskódú és sem reklámot, sem kéretlen alkalmazást nem tartalmaz.

Hibás/Nem működő/Félrevezető beküldés
IttaHelye népszerűség érték: 100/100, 160 egyedi megtekintés alapján