Minden hír

8 jele annak, hogy ideje frizurát váltanod

2016-07-10 10:45:53

Valld be, amint meglátod kedvenc hírességedet egy új frizurával, egyből magadra képzeled azt. Mi tart hát ilyenkor vissza? A múltbéli kellemetlen melléfogások szőkítések és szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb fazonok terén biztosan nem segítenek, a végére pedig már annyit filozofáltál, hogy el is felejtetted, valójában mit is akartál. Jelen cikkünkben hasonszőrű elköteleződés-fóbiás társainkon szeretnénk picit segíteni. Amennyiben egy új frizurán gondolkodsz, de az időzítés kérdéses, ez a 8 jel segíthet döntésedben.

1. Többé már nem kapsz random dicséreteket a hajadra, kivéve amikor egy-egy kósza ötlettől vezérelve kivasalod. Lényegében semmi sem változik, viszont a többiek már úgy megszokták régi viseletedet, hogy le sem tudják venni tekintetüket rólad.

2. Miután minden egyes alkalommal a „hmm, talán majd legközelebb” arcot vágtad hónapokon keresztül, a fodrászod feladta az újabb színek és stílusok ajánlgatását.

3. Facebook oldaladat pörgetve képtelen vagy olyan fotót találni, amin különbözik a frizurád jelenlegitől.

4. Könyvtárban csücsülve (bizony, vannak még ilyen helyek), megállás nélküli szemforgatás ellenére is folyamatosan tőled kérnek útbaigazítást a keresett könyvekhez a látogatók.

5. Már Emma Watson is lecserélte a Hermione stílust.

6. Az időjárás app a mobilodon kánikulát jelez, ám legutóbbi nyiratkozásodkor még javában havas volt a táj.

7. Már annyira beleuntál a reggeli séró-belövésbe, hogy inkább minden nap sapka napot tartasz.

8. A kemény gyúrásnak köszönhetően az új alakodhoz már egyáltalán nem passzol a régi frizu.

A legszebb az, hogy a frizura váltást te is meg tudod csinálni, bár inkább barátnőidnek, mint magadnak. Ehhez csupán jelentkezned kell egy 1 vagy 2 éves fodrász képzésre, elvégezni, és máris megmutathatod a világnak, hogy mit tudsz. Változásra fel!

 

Hibás/Nem működő/Félrevezető beküldés
IttaHelye népszerűség érték: 7/100, 1 egyedi megtekintés alapján

Az éjszakai alvó pózunk sokat elárul személyiségünkről – nézd meg mit is mond el Rólad

Mindenki másképpen alszik, s ez többet mond el az Ön személyiségéről, mint gondolná. Az alábbiakban talál néhány fotót melyen különböző alvó pozíciókat látunk, alatta pedig elolvashatjuk a jelentését. Melyik illik Önre?

Ilyen konyha illik hozzád a csillagjegyed szerint

Az egész hangulatodat és a főzéshez való kedvedet is befolyásolhatja az, hogy mennyire érzed jól magad a konyhádban. A csillagjegyed segítségével megtudhatod, milyen stílusú helyiség passzol hozzád a legjobban – és nem kell teljes felújításra gondolni, néha elég csak egy kicsit átrendezni a dolgokat...

Iránymutatás férfiaknak! 8 pont mire vágynak a nők a párkapcsolatban!

Ha ezt a férfiak tudnák… Mert ez az a kérdés, ami szinte mindenkin kifog. Gyakran még rajtunk, nőkön is. A férfiak szerint ez az a kérdés, ami szinte mindenkin kifog. Még magukon a nőkön is. Egy biztos: nem lehet összehasonlítani a nőt a férfi működésével.

6 dolog, ami boldoggá teszi a férfit és nem kacsintgat kifelé

A férfiakat nem is olyan nehéz megtartani. Elég egy csöppnyi figyelmesség. Ha egy nő szerelmes, igyekszik mindent megtenni kedvese örömére. Ahhoz, hogy kedvében járj a pasidnak, jó, ha tisztában vagy vele, mi teszi boldoggá. Néha egy-egy apróság is rendkívül jóleshet a másiknak.

Válassz egyet a színes képek közül és nézd meg mit árul el rólad!

Válassz a 4 kép közül egyet! Hallgass a megérzéseidre! A választásod tükrözi a személyiségedet!